Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Overnatting

Plassfordeling og pris på overnatting i våre hytter

Kontakt oss på telefon 33 36 38 00 (tast 2) eller epost
motel (at) furulundkro.no for spørsmål eller bestilling av overnatting.

OBS! E-post leses og besvares hovedsaklig i "kontortid" (9-16) mandag til fredag.

Hverdager fra 20.00 til 22.00, samt lørdag fra 18.00 til 20.00 og søndag fra 19.00 til 20.00 kan vi nås på

"vakttelefon" 986 88 426. Gjelder kun for bestillinger med ankomst samme kveld!

bilde

Priser for 2023

Ser du ikke alt innholdet i tabellen under? Sveip eller skroll den horisontalt.

Pris per natt per hytte for det antall personer hytta er beregnet på. Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil.

Prisen inkluderer frokost, sengetøy, håndklær og rengjøring. Frokost er inkludert i prisen, men inntil videre har vi ingen frokostbuffet. Dersom man ønsker frokost kan man få med frokost ned på hytta dagen i forveien eller man kan spise oppe på kroa til avtalt tidspunkt fra hverdager kl 9.00/helg kl 10.00 og utover. (Normalt: Mandag-fredag har vi frokostbuffet fra 06.00 til 12.00. Lørdag tilbyr vi frokost fra klokken 10.30 og søndag fra klokken 8.30 oppe på kroa. Da lager vi frokost til hver hytte for seg til avtalt tidspunkt. Ønsker man frokost tidligere enn dette i helgene kan man få frokosten med seg ned på hytta kvelden i forveien, hos oss kalt frokostbrikke.)

Vi tilbyr våre hyttegjester «dagens middag» til kr 200,-.

Vi tillater hunder på hyttene. Hunder får ikke gå inn på soverommene, ikke oppe i møblene og må ligge i bur når de ikke er under oppsyn. Det er ikke noe tillegg i prisen, men vi gir heller ingen rabatter på overnatting når man har med hund. Vi forventer at ingen gjester tar hund inn i hyttene med mindre de er opplyst om ved bestilling!

Det er en vannkoker, en mikrobølgeovn og et lite kjøleskap på alle hyttene. Det finnes ikke noe kjøkkenutstyr utover dette på hyttene. Det er ingen koke-eller stekemuligheter i hyttene utover det man kan varme i en mikrobølgeovn. Medbrakte kokeplater er ikke tillatt inne i hyttene da det ikke finnes kjøkkenvifter. Ved bruk av kokeplater inne på hyttene tilkommer et gebyr på kr 1000,-.

 

Alle hyttene har eget bad med dusj og toalett, samt stue med TV. Det er Wifi på området, passord til nettverket får man i resepsjonen.

bilde

bilde

bilde

bilde

bilde

bilde

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn